Social media: omdat delen voordeel kan opleveren

Uw bedrijf promoten via Twitter, Facebook, LinkedIn? Video's plaatsen op YouTube? Dat kan allemaal: social media beschouwen wij als een van de nieuwe kanalen van online marketing.

'Social media' is een verzamelbegrip voor online platformen (websites) waar gebruikers een profiel hebben, en zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud samen verzorgen. Ook is er steeds meer sprake van dialoog en discussie tussen de gebruikers onderling.

Als bedrijf is het belangrijk dat u de juiste beeldvorming en informatie naar buiten communiceert via acties op social media gebied zodat naamsbekendheid van uw bedrijf en producten en diensten toenemen.

Veel bedrijven hebben geen ervaring met social media en WHY?! Marketing kan u adviseren over een strategie, zorgen voor uitleg en u begeleiden in het beheren van uw bedrijfsprofielen.

Social media: omdat delen voordeel kan opleveren

Aanvragen

Voor een gratis adviesgesprek, of direct een offerte ontvangen?
Klik hier.

Social media

Social media of sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, met geen of weinig tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Tevens is er sprake v...

Meer over social media op Wikipedia »