Ons team van medewerkers en Partners

Voor het werk van WHY?! tekenen meer dan zeventig ervaren automatiseerders, programmeurs, communicatiespecialisten en designers.

Generalisten die in de breedte de optimale mix van communicatieplan, informatiestructuur en techniek bepalen en specialisten die de gekozen instrumenten in de diepte uitwerken. Niet elk op een eiland, maar samen vanuit een organisch geheel.

Partners

'Het Nieuwe Werken' staat ook voor samenwerken!


WHY?! is gericht op het samenwerken met andere bedrijven, online samenwerken is door ons optimaal mogelijk gemaakt via het Virtueel Kantoor. Binnen dit online kantoor is de Digicentre projectsoftware de basis voor alle werkzaamheden. In deze software is communicatie en registratie via het internet een automatisme zodat het net zo eenvoudig is om met mensen buiten onze organistie te werken als met de directe collega's.

Samen met verschillende partnerbedrijven realiseren wij voor u de juiste oplossingen en kunnen wij door gebundeld groot inkopen ervoor zorgen dat u niet meer betaalt, maar wel de juiste specialist ter beschikking heeft voor uw project. Eén eigenschap hebben ze allemaal gemeen: WHY... We Help You!