Visie: het waarom vormt de basis van al onze keuzes

WHY?! staat voor.... We Help You!

We halen voldoening uit het proces om samen met u te ondernemen.
Wij willen uw helpende hand zijn en zo samen met u de kansen benutten die het zelfstandig ondernemen u bieden. 

Beste van twee werelden...

De franchiseformule van WHY?! biedt je het persoonlijke en zelfstandige van ondernemer zijn en de voordelen van een grote en professionele organisatie. De kwaliteit en professionaliteit van WHY?! combineer je met je betrokkenheid en persoonlijke aandacht als lokale carrièreadviseur. Je kennis en ervaring deel je graag met collega’s: de andere franchisenemers van WHY?!.

Samen succesvol zijn

Als ondernemer heb je alle vrijheid om het ondernemerschap op je eigen manier invulling te geven en succesvol te zijn binnen jouw eigen regio. Wij zorgen voor een servicekantoor dat je op alle fronten zal ondersteunen om dat succes te behalen. Wanneer je bij ons een franchise-adviesbureau begint, sta je er niet alleen voor. We geven je advies, zijn je klankbord en verzorgen een gedegen inwerk- en opleidingstraject. Daarbij komen alle facetten van het ondernemerschap aan de orde. Ook na je start bieden we je continu coaching en begeleiding.

Ondersteuning vanuit servicekantoor

Onze medewerkers op het servicekantoor nemen je verschillende administratieve taken uit handen, zoals de salarisadministratie en projectbegeleiding. Als ondernemer kun je hierdoor je tijd besteden aan het succesvol maken van je eigen onderneming. Daarnaast profiteer je van een sterk merk en de diverse marketingactiviteiten die we vanuit het servicekantoor inzetten.