Google Apps: clouddiensten bij uitstek

Met Google Apps biedt WHY?! zowel beginnende als gevestigde bedrijven een vrijwel complete omgeving voor de kantoorautomatisering.

Google Apps is heel stabiel. Een over de wereld verspreid cluster aan servers, waarop de data wordt bewaard. Dat biedt veel meer veiligheid voor uw data en zekerheid voor wat betreft de beschikbaarheid.

Het biedt een fantastische opstap voor startende bedrijven. Google Apps biedt de startende klant de mogelijkheid om te leren werken met een complete online oplossing zonder zorgen en kosten betreffende installatie en onderhoud. Daarnaast is een volledig online Office pakket beschikbaar.

Google Apps biedt aan de bestaande en potentiële WHY?! gebruiker een geweldige kans om stap voor stap te migreren naar een volledige online omgeving, welke aanvullend kan zijn op het Virtueel Kantoor.

Google Apps: clouddiensten bij uitstek

Aanvragen

Voor een gratis adviesgesprek, of direct een offerte ontvangen?
Klik hier.

Google Apps

Google Apps is een product van Google dat onder één softwarepakket verschillende officeproducten aanbiedt. Het betreft een serie online oplossingen, waarmee Google de concurrentie aan wi...

Meer over Google Apps op Wikipedia »