ITIL en ISO: uw ICT-processen beheersbaar gemaakt

Kwaliteitzorg in de ICT is onmisbaar voor elk bedrijf. Onze adviseurs ondersteunen u met advies op strategisch, taktisch en operationeel vlak, op het gebied van ITIL/ISO.

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Het resultaat van procesimplementatie met behulp van ITIL is vergelijkbaar met de ISO 9000-regulering in de niet-ICT-branche, waarbij alle onderdelen van de organisatie zijn beschreven.

Er zal samen met u een lange termijn ITIL-plan opgesteld worden. In dit plan zullen verschillende doelen gesteld worden om structureel te bouwen naar de onderdelen die in het plan opgesteld zijn. De adviseur zal periodiek de vorderingen samen met u evalueren en eventueel de planning en/of doelstellingen aanpassen.

ITIL en ISO: uw ICT-processen beheersbaar gemaakt

Aanvragen

Voor een gratis adviesgesprek, of direct een offerte ontvangen?
Klik hier.

ITIL/ISO

Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. ITIL is geen metho...

Meer over itil op Wikipedia »